Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDOVIČIĆ OTVORIO SAJAM SPORTA: Sport je naš najbolji bred

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić svečano je danas, u najvećoj Hali 1 Beogradskog sajma, otvorio četvrti međunarodni Sajam sporta.

-Cilj nam je da Sajam sporta postane tradicionalna manifestacija koja će okupljati što veći broj građana iz cele zemlje, ali i regiona i šire. Sport je naš najbolji brend i imamo mnogo toga da pokažemo svetu! U ovih 11.000 kvadratnih metara nalaze se naši najbolji sportisti, mlade nade i talenti, vrhunski sportski stručnjaci, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << doktori ali i veliki broj građana i predstavnika medija – hvala vam svima što svojim prisustvom pokazujete da volite sport. Međutim, još jedna važna stvar pored prezentacije sporta i uspeha naših sportista jesu našu najmlađi. Ako barem jedno dete počne da se bavi sportom posle Sajma onda sam ja ispunio svoju misiju, a Sajam sporta ima smisao – rekao je Udovičić u uvodnom obraćanju.
On je podsetio na ovogodišnje brojne uspehe srpskih sportista koji su u 2015. ukupno osvojili 521 medalju. To je sve, kako kaže Udovičić, rezultat dobrog i transparentnog odnosa sa sportskim savezima, koji sportistima obezbeđuju uslove za pripreme prema njihovim željama.
-Svi znamo da nam najveći izazov tek predstoji – Olimpijske igre. Zbog toga, sledeće godine, uprkos ekonomskoj situaciji, trudićemo se da obezbedimo najbolje moguće uslove našim sportistima za pripreme za Olimpijeske igre- naglasio je Udovičić.
Svim prisutnima obratili su se i predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević i direktor Kancelarije Saveta Evrope u Beogradu Tim Kartrajt, koji su istakli da je Sajam sporta manifestacija od velikog značaja koja u velikoj meri promoviše Beograd i Srbiju.
The post UDOVIČIĆ OTVORIO SAJAM SPORTA: Sport je naš najbolji bred appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Udovičić otvorio Sajam sporta

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je danas četvrti međunarodni Sajam sporta...Udovičić je na svečanosti u Hali 1 Beogradskog sajma rekao da je cilj da Sajam sporta postane tradicionalna manifestacija, koja će okupljati ljude širom Srbije i regiona..."Sport je naš najbolji brend...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.