Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2016, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NOVOJ SREDINI: Vodio je Partizan na F4 Evrolige, a sada karijeru nastavlja u komšiluku (FOTO)

Vratio se krajem prošle sezone u srpsku košarku, ali će već od sledeće ponovo igrati izvan granica naše zemlje.

Pre šest i više godina oduševljavao je navijače Partizana mirnoćom u ključnim momentima, bilo sa linije penala ili iza linije za tri poena, čak i doneo Srbiji veliku pobedu u finišu utakmice protiv Hrvatske na Svetskom prvenstvu u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Turskoj, ali poslednjih godina Aleksandar Rašić nije više ‘onaj stari’.
Tada je dobio ugovore od Lijetuvos Ritasa, pa i Montepaski Sijene, ali je posle toga igračke dane provodio u turskim timovima TED Ankari, Konjasporu, Turk Telekomu, kao i Steaui u Rumuniji, gde se posle kraće epizode u Mega Leksu vraća.
Rašićev menadžer Miško Ražnatović objavio je da će njegov klijent karijeru nastaviti u susedstvu, u redovima kluba U Banca iz Kluža.
Aleksandar Rasic, combo guard, signed contract with U-Banca Transilvania from Cluj-Napoca, Romania! #BeoBasket
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 8, 2016

The post U NOVOJ SREDINI: Vodio je Partizan na F4 Evrolige, a sada karijeru nastavlja u komšiluku (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Rašić karijeru nastavlja u Rumuniji

Izvor: TV Arena Sport, 08.Jul.2016

Aleksandar Rašić pomogao je ekipi Mega Leks u Superligi, ali je odlučio da opet potraži angažman van Srbije...Rašić će sa novim klubom učestvovati u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona...Iskusni plejmejker je u redove Mega Leksa došao kao pojačanje za Superligu, gde je za 24 minuta na parketu,...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.