U Juveu podelili brojeve: Dibala izvisio za desetku

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Juveu podelili brojeve: Dibala izvisio za desetku

Da li se to možda očekuje neko ekstra pojačanje u finišu prelaznog roka?

Bilo je priče, nagađalo se, pa onda očekivalo, da bi u poslednjih nekoliko dana bilo čak i izvesno, međutim, ništa od "desetke" za Paula Dibalu! Pol Pogba je otišao, njegov broj ostao upražnjen, no kako stvari stoje tako će i ostati, osim u slučaju da se u Torinu "desetka" ne čuva za neko ekstra pojačanje, što je priznaćete, zaista malo verovatno.

U Juventusu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su, dakle, podelili brojeve za narednu sezonu, a pored toga ko će uzeti "desetku" zanimljivo je bilo podsetiti se i koje su to brojeve uzele novajlije poput Pjanića, Benatije, Iguaina...

Evo kompletnog spiska licenciranih igrača Stare dame...

Sastav Juventusa za sezonu 2016/17: 1 Bufon, 3 Kjelini, 4 Benatija, 5 Pjanić, 6 Kedira, 7 Zaza, 8 Markizio, 9 Iguain, 11 Ernaneš, 12 Aleks Sandro, 15 Barzalji, 17 Mandžukić, 18 Lemina, 19 Bonući, 20 Pjaca, 21 Dibala, 22 Asamoa, 23 Dani Alves, 24 Rugani, 25 Neto, 26 Lihtštajner, 27 Sturaro, 32 Audero, 33 Evra, 37 Pereira, 39 Marone.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ništa od Dibale, ko će naslediti ''desetku''?

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2016

Šampion italije objavio brojeve za narednu sezonu, čuvena ''desetka'' još nema vlasnika...Fudbalski klub Juventus danas je saopštio brojeve igrača za narednu sezonu, a ''desetka'' koju je ostavio Pol Pogba još nema naslednika...Iako su svi očekivali da Paolo Dibala dobije 10 na leđima, on je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.