U Bajernu nema mesta sebičnima

Izvor: B92, 04.Feb.2014, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U Bajernu nema mesta sebičnima"

Fudbaler minhenskog Bajerna Tomas Miler rekao je da aktuelni prvak Evrope i Nemačke neće trpeti sebične igrače u svojim redovima.

"Prošle godine osvojili smo silne trofeje zbog zajedništva. Naravno da ne bih voleo da preskočim svaku važnu utakmicu, ali svi moramo da se ponašamo kao profesionalci i stavimo tim iznad svega", rekao je Miler za Kiker.

On je istakao da svaki fudbaler Bajerna mora da prihvati činjencu da će u nekom delu sezone biti na klupi.

"Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ćemo kad-tad dobiti priliku da igramo, ako budemo uspešni kao tim. Sebičnima nije mesto u Bajernu", poručio je Miler.

Miler je bio jedan od ključnih igrača Bajerna u dosadašnjem delu sezone, pošto je na 28 utakmica postigao 17 golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"U Bajernu nema mesta sebičnima"

Izvor: B92, 04.Feb.2014

Fudbaler minhenskog Bajerna Tomas Miler rekao je da aktuelni prvak Evrope i Nemačke neće trpeti sebične igrače u svojim redovima..."Prošle godine osvojili smo silne trofeje zbog zajedništva. Naravno da ne bih voleo da preskočim svaku važnu utakmicu, ali svi moramo da se ponašamo kao profesionalci...

Nastavak na B92...

Miler: Sebičnima nije mesto u Bajernu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Feb.2014

Igrač minhenskog Bajerna Tomas Miler rekao je da aktuelni prvak Evrope i Nemačke neće trpeti sebične igrače u svojim redovima.. (FOTO: AP). – Prošle godine osvojili smo silne trofeje zbog zajedništva. Naravno da ne bih voleo da preskočim svaku važnu utakmicu, ali svi moramo da se ponašamo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.