Tviter reakcije - Bejl izgubljen u torinskom trouglu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2015, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tviter reakcije - Bejl izgubljen u 'torinskom trouglu'! (foto)

Nakon poraza Real Madrida u Torinu društvene mreže bruje o očajnoj partiji Gereta Bejla. Neke od šala su zaista vrhunske.

Reprezentativac Velsa nedavno se oporavio od povrede a Karlo Anćeloti rešio je da ga ne štedi već da od prvog minuta duela sa Juventusom Geret Bejl bude deo ekipe.

Već tokom prvih 45 minuta na "Juve Areni" bilo je jasno da će Bejl biti najlošiji pojedinac na terenu. Tokom prvog poluvremena imao je 14 dodira sa loptom a do 86. minuta svega >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 27!

Sa takvim učinkom Geret Bejl je bio ubedljivo najlošiji na terenu o čemu svedoči i podatak da je golman Real Madrida Iker Kasiljas imao 44 dodira sa loptom.

Činjenica da je bio povređen nije pomogla Bejlu na društvenim mrežama na kojima je Velšanin večeras izvrgnut ruglu.

Komentari da je Evra stavio 100 miliona u džep i da je Bejl nestao u "torinskom trouglu" samo su deo sprdnje na račun prvotimca Real Madrida.

Jedna od najupečatljivijih slika je i radar na kojem nema ni traga ni glasa od Gereta Bejla.

Statistics of #Bale against Juv is a disaster pic.twitter.com/2kHj53fY00

— Ahmed Hussein (@Ahmedhussein434) May 5, 2015

Search goes on for Gareth #Bale. A splendid player, currently lost in the Turin Triangle. #JuveReal #JUVRMA 2-1 pic.twitter.com/ChwDYf9rly

— Des Kelly (@DesKellyBTS) May 5, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li je neko video ovog čoveka?

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2015

"Da li ste videli Gereta Bejla?", pitanje je koje je preplavilo društvene mreže posle poraza Reala iz Madrida u Torinu od Juventusa 2:1...Bejl, koji je zaigrao u napadu sa Kristijanom Ronaldom, bio je najlošiji igrač aktuelnog evropskog prvaka. Velšanin je u igri proveo 86 minuta i imao je samo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.