Turizam Srbije na sajmu u Minhenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turizam Srbije na sajmu u Minhenu

Turistička organizacija Srbije (TOS) predstaviće, u okviru svojih promotivnih aktivnosti na nemačkom tržištu, turističku ponudu Srbije na sajmu turizma "Free" 2016 u Minhenu.

Sajam se održava od 10. do 14 februara, a turistička ponuda Srbije biće predstavljena u okviru štanda Bosne i Hercegovine.

Predstaviće se celina turističke ponude Srbije, s naglaskom na vodeno blago Srbije, kulturnu ponudu, kratke odmore u gradovima (Beograd i Novi Sad najpre), zanimljivosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << duž Dunava, uključuju i Dunavsku biciklističku rutu, aktivni odmor u prirodi u kombinaciji sa seoskim turizmom, manifestacije i gastronomiju.

Prema statističkim podacima Srbiju je u 2015. godine Srbiju je posetilo ukupno 60.886 nemačkih turista, što predstavlja blagi rasti od dva odsto u odnosu na isti period prethodne godine i sedam odsto u noćenjima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Turizam Srbije na sajmu u Sofiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2016, 05:39

Na sajmu turizma "Holiday&Spa Expo" u Sofiji po peti put turističke potencijale predstaviće Srbija, saopštila je Turistička organizacija Srbije (TOS)...Sajam počinje danas i trajaće do 13. februara, piše u saopštenju u kom se dodaje da će na štandu TOS nastupiti turističke organizacije Vojvodine,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.