Trojica Los Blankosa se vratila u pogon

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica 'Los Blankosa' se vratila u pogon

Ohrabrenje za Rafu Beniteza, na jutrošnjem treningu Reala sa ostakom tima su nakon poduže pauze trenirala tri veoma bitna igrača.

Van stroja su i dalje štoperi Serhio Ramos i Pepe, dok je situacija dosta bolja sa Garetom Bejlom, Hamesom Rodrigezom i Danilom.

Velšanin, Kolumbijac i Brazilac koji je letos stigao iz Porta jutros su bili u punom trenažnom procesu u Valdebebasu.

Rafa Benitez je uvežbavao neke taktičke zamisli, a osim toga dosta pažnje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bilo posvećeno presing igri i čuvanju lopte u posedu.

Dodajmo da je sa prvim timom treniralo nekoliko igrača iz Real Kastilje (Markos Ljorente, Mahoral, Martin Odegard, Navarez, Laco i Ahraf Hakimi), i da će neko od njih možda dobiti priliku da zaigra sutra na gostovanju protiv Malmea u drugom kolu grupne faze Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.