Troicki na korak do glavnog žreba

Izvor: B92, 27.Jul.2014, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki na korak do glavnog žreba

Srpski teniseri Viktor Troicki i Boris Pašanski na korak su do glavnog žreba čelindžera u Kortini.

Troicki je u drugom kolu kvalifikacija savladao sunarodnika Nikolu Ćirića u dva seta 6:1, 6:3.

Viktoru je to bio četvrti meč u četiri dana i treća pobeda. U poslednjem kolu kvalifikacija igrać se sa Italijamom Đakaloneom.

Pašanski je bio bolji od Slovenca Bendea takođe u dva seta 6:2, 6:1. Njegova poslednja prepreka u kvalifikacijama biće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Italijan Fanući.

Od srpskih tenisera u glavni žreb su direktno ušli Filip Krajinović, sedmi nosilac, koji će u prvom kolu igrati protiv Francuza Tekšeire, dok Peđa Krstin čeka da kvalifikanta.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kortina: Pašanski bez glavnog žreba

Izvor: B92, 28.Jul.2014, 14:15

Srpski teniser Boris Pašanski nije uspeo da se plasira u glavni žreb čelendžera u Kortini...Od njega je bio bolji Pijetro Fanuči 6:2, 6:2, posle nešto više od sat vremena igre...Viktor Troicki u ovim momentima igra odlučujući meč sa Italijanom Đakaloneom...Od srpskih tenisera u glavni žreb...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.