Troicki besneo u Beču: Je*u me celu sezonu!

Izvor: Mondo, 27.Okt.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki besneo u Beču: Je*u me celu sezonu!

Srpski teniser u prvom kolu turnira u Beč besneo zbog odluke sudija da poen dodele Kevinu Andersonu. Troicki je pobedio Južnoafrikanca, a danas i Dominika Tima.

Viktor Troicki nastavlja sa odličnim igrama na turniru u Beču.

Srpski teniser je u drugom kolu pobedio devetog igrača sveta Dominika Tima 6:2, 7:5, a dan ranije savladao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kevina Andersona 4:6, 7:6, 7:5.

Ne samo da je duel sa Južnoafrikancem bio dramatičniji, već je kod Troickog, prilikom jednog poena, izazvao erupciju nezadovoljstva i bujicu teških reči. Sudije su dosudile dobru loptu, a Srbin se nije složio s njima. Smatrao je da je Anderson napravio neiznuđenu grešku i da je poen trebalo da pripadne njemu.

Tražio je pomoć kod glavnog sudije, ali uzalud.

"Je*em vam mater više. Pa, poludeću, ne mogu više ovako. Je*u me celu sezonu, ne mogu ovako da igram", besneo je Viktor pošto je izgubio još jedan poen, samim tim i servis.

Kamera iz publike je sve zabeležila.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki izbacio sav bes iz sebe: Je*em vam mater više, je*u me celu sezonu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016

Viktor Troicki je ponovo pokazao da ne voli nepravdu. Posle jedne odluke sudija da dodele poen Kevinu Andersonu totalno je poludeo i počeo da psuje...Taj deo pogledajte na 2,05 snimka....(Telegraf.rs)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.