Tri reči od kojih se svaki Brazilac strese: Gol de Alemanja /VIDEO/

Izvor: Blic, 09.Jul.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri reči od kojih se svaki Brazilac strese: Gol de Alemanja /VIDEO/

Niko u Brazilu neće zaboraviti 8. jun 2014, ne samo zato što je njihova reprezentacija, eto, poražena u polufinalu Svetskog prvenstva, već zbog načina na koji joj se to desilo. Sedam golova Nemaca, u trijumfu od 7:1, večno će se pamtiti.

Oni koji su bili na stadionu u Belo Horizonteu morali su da se nose sa sopstvenom tugom i pesmom nekoliko hiljada nemačkih navijača. Oni koji su gledali TV prenos širom Brazila, morali su da se nose i sa tri najstrašnije reči.

Opširnije na našem specijalu Brazil 2014

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prokletstvo ispucanih metaka: Ekipe koje se iživljavaju nad rivalima, obično ne osvajaju titulu

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2014

Nemci su ostavili svet u šoku, a Brazilce u suzama. Neverovatnih 7:1 u polufinalu svetskog prvenstva je nešto što će se večno pamtiti. Posle onakve partije, Nemci će hteli to ili ne biti favorit u finalnom duelu. Onaj ko sedam puta u jednoj utakmici zatrese mrežu domaćinu Brazilu ne može da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.