Tradicija uz crveno-bele

Izvor: Danas, 24.Apr.2015, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tradicija uz crveno-bele

Mladi fudbaleri Crvene zvezde silno žele pobedu u sutrašnjem derbiju na Marakani, ali želje su jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo. Crveno-beli zaostaju čak pet bodova za vodećim Partizanom, pa ni trijumf u međusobnom duelu nije garancija za odbranu titule. Ipak, sa osvojena tri boda u okršaju s najvećim rivalom na domaćoj sceni, naš najtrofejniji klub bi mogao da dobije snažan vetar u leđa u završnici šampionata. Na popodnevnom treningu uz ekipu su prekjuče bili glavni čovek kluba, generalni direktor Zvezdan Terzić, ali i počasni predsednik Dragan DŽajić, predsednik Svetozar Mijailović, Blažo Raosavljević, zadužen za sportska pitanja i najaktivniji veteran Vladica Popović, koji je odnedavno zakoračio u devetu deceniju života.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Legende Crvene zvezde na osnivačkoj skupštini kluba navijača u Boru

Izvor: Bor030.net, 24.Apr.2015

U četvrtak, 30. aprila u velikoj sali Doma kulture u Boru održaće se osnivačka Skupština Kluba navijača Crvene zvezde – “Borani”...Skupštini će pristvovati predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Toza Mijailović, počasni predsednik kluba Dragan Džaić i četvrta zvezdina zvezda...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.