Tošić: Odavno su nas mnogi otpisali, pokazaćemo im da nisu u pravu

Izvor: Blic, 08.Okt.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Odavno su nas mnogi otpisali, pokazaćemo im da nisu u pravu

Dan posle remija sa Italijom (1:1) i saznanja da će im za plasman u baraž biti potrebna pobeda protiv Slovenaca u Mariboru, srpski fudbalski reprezentativci ne gube optimizam, naprotiv. Zoran Tošić poručuje da je bod iz meča sa fudbalskom velesilom kakva je Italija zadovoljavajući rezultat i da je uveren u pobedu u Sloveniji.

"Više od godinu dana traju kvalifikacije, uprkos brojnim problemima održali smo zajedništvo u timu, verujem da ćemo i sada, kad je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najvažnije, da zbijemo redove i ostvarimo pobedu u Mariboru", rekao je Tošić.

On tvrdi da će u Mariboru presuditi veći motiv naših igrača jer su Slovenci već eliminisani.

"Odavno su nas mnogi otpisali, potrudićemo se, ipak, da pokažemo da nisu u pravu. Slovenija ima zaista dobar tim, ali očekujem da motiv koji je pred meč u Mariboru višestruko veći u našim redovima, presudi u našu korist", poručio je fudbaler moskovskog CSKA.

I Miloš Ninković slično razmišlja.

"Svi su videli da Italija ima fantastičnu ekipu, uostalom, pobedom nad Šanijom nedavno, pokazali su da im je mesto u svetskom vrhu. Mi smo protiv takvog rivala osvojili bod, nosili se s njima, to mora da se poštuje", istakao je Ninković.

Prvotimac kijevskog Dinama smatra da je, na sreću, sve i dalje u našim rukama.

"Idemo u Maribor da pobedimo i da se domognemo baraža. Svesni smo da nama ništa ne može na lak način da se dogodi. Mnogo smo se pomučili da bismo došli do ovih pozicija, nadam se najboljem na kraju kvalifikacija", zaključio je Ninković.

Utakmica Slovenija - Srbija igra se u utorak od 20.45 časova na stadionu "Ljudski vrt" u Mariboru.

Povezane vesti: Ninković: Sve je jasno, pobedu Estonije neću da komentarišem Tošić: Biće teško, ali znamo šta je potrebno za tri boda Klajvert: Da mi je neko rekao da će Estonija pobediti, rekao bih mu da je lud Ninković i Obradović: Tri boda uz oprez

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobedićemo u Sloveniji

Izvor: RTS, 08.Okt.2011

Dan posle remija sa Italijom i saznanja da će im za plasman u baraž biti potrebna pobeda protiv Slovenaca u Mariboru, srpski fudbalski reprezentativci ne gube optimizam, naprotiv...Zoran Tošić poručuje da je bod iz meča sa fudbalskom velesilom kakva je Italija zadovoljavajući rezultat i da je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.