Toro opet Zvezdin pik

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Nov.2011, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toro opet Zvezdin pik

Nova zima – ista meta. Crvena zvezda će i u narednom prelaznom roku pokušati da angažuje Brazilca Franciska Tora i pojača se na poziciji zadnjeg veznog.

Rukovodstvo najtrofejnijeg srpskog kluba rešeno je da pokuša da iskoristi činjenicu da Toro nije u prvom planu trenera Atletiko Mineira, a poslednji put u brazilskom šampionatu na terenu je bio 14. avgusta.
Vrednost bivšeg najboljeg „kradljivca“ lopti u elitnoj ligi Brazila pala je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbalskom tržištu, procenjuje se da bi transfer mogao da bude „težak“ do 400.000 evra.
Sportski direktore Ivan Adžić ima visoko mišljenje o Toru, sjajne preporuke dobio je od Zvezdinog čoveka za područje Južne Amerike Dejana Ramba Petkovića. Udruženim snagama pokušali su pre 11 meseci da ga dovedu na Marakanu, dogovor je bio na pomolu, ali je Atletiko Mineiro bio uporan i ponudio daleko izdašniju finansijsku ponudu.
Toro se nameće kao idealno rešenje, samo je dilema da li će Zvezda uspeti da ispuni finansijske prohteve kvalitetnog igrača. Izvesno je da želi da napusti Atletiko Mineiro, a pri odluci da evro avanturu otvori u Beogradu trebalo bi da imaju braća Petkovići, Dejan i Boban.
Rambo je bio saigrač Tora u Flamengu, gde je momak iz Rija pružio sjajne igre u kontinuitetu. Četiri sezone uzastopno, od 2006. do 2010. bio je nezamenljiv u slavnom klubu, a 2009. proglašen je za najboljeg defanzivnog vezistu u brazilskom šampionatu.

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Toro opet Zvezdin pik

Izvor: Utakmica.rs, 12.Nov.2011

Nova zima – ista meta. Crvena zvezda će i u narednom prelaznom roku pokušati da angažuje Brazilca Franciska Tora i pojača se na poziciji zadnjeg veznog. Rukovodstvo najtrofejnijeg srpskog kluba rešeno je da pokuša da iskoristi činjenicu da Toro nije...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.