Tores u Milanu!

Izvor: UživoFudbal.com, 30.Avg.2014, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tores u Milanu!

Fernando Tores

Španski reprezentativac Fernando Tores po svemu sudeći sezonu nastavlja u Seriji A. Tores je pristao na dvogodišnju pozajmicu Milanu, koji je pre nedelju dana osta bez napadača kada je Mario Baloteli potpisao za Liverpul. Menadžer Čelzija, Žoze Murinjo je ranije tokom dana izjavio da ništa nije čuo o tome da njegov napadač pređe u Milan i da mu se Tores do sada nije obratio po tom pitanju i da u suprotnom Čelzi >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << ulazi u probleme jer je kraj prelaznog roka i teško se može naći kvalitetan napadač da popuni mesto u timu.

Tores je prešao iz Liverpula u Čelzi za tadašnji rekord od 50 miliona funti i postigao 30 golova na 110 utakmica prethodno je u crvenom dresu bio mnogo efikasniji postigavši 65 golova na 102 utakmice i Premijer ligi.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.