Tores na dvogodišnjoj pozajmici u Milanu!

Izvor: Sportal.rs, 29.Avg.2014, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tores na dvogodišnjoj pozajmici u Milanu!

Španski napadač Fernando Tores (30) napustio je Čelsi i preselio se u Milan, sa kojim je potpisao ugovor o dvogodišnjoj pozajmici, potvrdio je engleski klub. Tores je u toku dana prošao lekarske preglede i, pošto je dogovorio uslove saradnje, tačnije pristao na smanjenje plate koju je imao u Čelsiju - parafirao je ugovor sa "rosonerima". Bivši napadač Atletiko Madrida u timu Filipa Inzagija zameniće Marija Balotelija, koji je nedavno pojačao Liverpul.

Tores je napustio Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << posle tri i po godine tokom kojih nije opravdao veliki novac uložen u njega na način na koji se očekivalo od njega. On je plaćen 50 miliona funti Liverpulu, a na 172 utakmice postigao je 45 golova za "plavce".

- Fudbalski klubovi Čelsi i Milan postigli su dogovor u vezi sa pozajmicom Fernanda Toresa u italijanski klub - navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu Čelsija.

(Foto: Beta/AP/Kirsty Wigglesworth)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.