Tončev novi predsednik niškog Radničkog!

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tončev novi predsednik niškog Radničkog!

Fudbalski klub Radnički iz Niša dobio je u četvrtak novog predsednika, pošto su delegati na današnjoj Skupštini ukazali poverenje Ivici Tončevu.

Jednoglasnom odlukom na današnjoj Skupštini fudbalskog kluba Radnički, za novog predsednika superligaša iz Niša imenovan je preduzetnik i političar Ivica Tončev.

Rođeni Nišlija trebalo bi da ostane na čelu Radničkog u narednih sedam godina, kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << propisano Statutom, a portal "Južne vesti" prenosi da je Tončev u današnjem obraćanju kao prioritet naveo četiri cilja:

"Radnički u Evropi, izmirenje dugova u naredne 3 godine, da klub iz Niša i rezultatski i organizaciono bude treći klub u Srbiji i da na 'Čairu' rastu novi fudbalski asovi" naveo je Tončev.

Dugogodišnji član Socijalističke partije Srbije i narodni poslanik u Skupštini Srbije ima iskustva rada u fudbalskim klubovima jer je početkom dvehiljaditih bio u rukovodstvu Radničkog, a od novembra 2012. do avgusta 2015. godine bio je član Uprave FK Crvena zvezda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tončev novi predsednik Radničkog - mandat na sedam godina!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Dec.2016

Nekadašnji čelnik Crvene zvezde jednoglaso izabran za prvog čoveka Nišlija..Niški Radnički je danas i zvanično dobio novog predsednika. Jednoglasnom odlukom na vanrednoj sednici Skupštine Ivica Tončev je izabran za novog predsednika ovog kluba...Ukoliko u Nišu bude ostao ceo mandat, Tončev...

Nastavak na MozzartSport.com...

Tončev se vratio u Radnički: Da budemo 3. u Srbiji i igramo Evropu!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Dec.2016

Nekadašnji funkcioner Crvene zvezde Ivica Tončev vratio se u fudbal i u narednih sedam godina vodiće Radnički iz Niša...''Južne vesti'' navode da je Tončev jednoglasno izabran na Skupštini za prvog čoveka kluba u kom je bio početkom 2000-ih...U svom prvom obraćanju naveo je četiri cilja -...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.