Tipsarević preko Bemelmansa do četvrtfinala turnira u Bogoti

Izvor: Blic, 19.Jul.2013, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević preko Bemelmansa do četvrtfinala turnira u Bogoti

Janko Tipsarević se plasirao u četvrtfinale ATP turnira u Bogoti savladavši u tom kolumbijskom gradu Belgijanca Rubena Bemelmansa sa 6:4, 7:5.

Srpski teniser je na terenu proveo 82 minuta, a za to vreme rivalu nije dozvolio ni jednu šansu za brejk. Sa druge strane, po jedan brejk u oba seta bilo je dovoljno Janku da dođe do trijumfa, u čemu mu je mnogo pomogao uspešan prvi servis (85%), ali i devet asova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Janko, koji je kao prvi nosilac bio slobodan u prvom kolu, igraće u četvrtfinalu protiv domaćeg takmičara, Alehandra Falje koji je sa 7:6(1), 6:1 eliminisao Australijanca Metjua Ebdena.

Prođe li u polufinale, Tipsarević će igrati s apobednikom meča između Italijana Matea Viole i Kanađanina Vašeka Pospišila.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević preko Bemelmansa do četvrtfinala turnira u Bogoti

Izvor: Dzungla.org, 19.Jul.2013

Janko Tipsarević se plasirao u četvrtfinale ATP turnira u Bogoti savladavši u tom kolumbijskom gradu Belgijanca Rubena Bemelmansa sa 6:4, 7:5.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Tipsarević u četvrtfinalu turnira u Bogoti!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2013

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale turnira u Bogoti pošto je noćas pobedio 153. igrača sveta, Belgijanca Rubena Bemelmansa sa 2:0 u setovima (6:4, 7:5). ..Čeka ga duel sa Faljom: Janko Tipsarević  ..Prvi nosiolac Tipsarević će u četvrtfinalu igrati protiv domaćeg igrača,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.