Taškent: Italijanka svrgnula Jovanovsku sa trona, za prvu titulu u karijeri

Izvor: Sportal.rs, 13.Sep.2014, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taškent: Italijanka svrgnula Jovanovsku sa trona, za prvu titulu u karijeri

Bojana Jovanovsski nije uspela da odbrani titulu na WTA turniru u Taškentu. Srpska teniserka je u finalu turnira u Uzbekistanu izgubila od Italijanke Karin Knap sa 2:0 (6:2, 7:6) posle 102 minuta igre.

Knap je u prvom setu napravila dva brejka, što je bilo dovoljno za vođstvo od 1:0. U narednoj deonici, bilo je neizvesnije. Teniserke su napravila po brejk, a pitanje pobednika bilo je rešeno u taj-brejku. Bilo je 7:4 za Knap.

Italijanki je ovo prva WTA titula u karijeri. Nagradni fond turnira bio je 250.000 dolara.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanovski nije odbranila titulu u Taškentu

Izvor: Akter, 13.Sep.2014

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da odbrani titulu na WTA turniru u Taškentu, pošto je danas u finalu izgubila od Italijanke Karin Knap sa 6:2, 7:6 (7:4)..Bilo je jasno od početrka meča da Jovanovski nije na visini zadatka protiv Italijanke koju je odlikovala pre svega odlučnost da...

Nastavak na Akter...

Bojana Jovanovski bez titule u Taškentu

Izvor: Beta, 13.Sep.2014

INT-SPT-VESTTAŠKENT-TENIS.. TAŠKENT, 13. septembra 20144. (Beta) - Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da osvoji titulu na turniru u Taškentu, pošto je u subptu u finalu izgubila od Italijanke Karin Knap sa 0:2, po.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.