Tanasijević: Za nekoliko dana poznata Zemanova sudbina

Izvor: RTS, 03.Sep.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanasijević: Za nekoliko dana poznata Zemanova sudbina

Vršilac dužnosti predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda Dobrivoje Tanasijević najavio je da će za nekoliko dana biti poznato da li će Čeh Zdenjek Zeman ostati trener tog tima.
"Sutra ćemo imati sastanak sa trenerom i sa ekipom, koji su imali nekoliko dana pauze zbog početka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Na sinoćnjem sastanku Upravnog odbora nismo razgovarali o tome i ne bi ...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još nema odluke o Zemanu

Izvor: RTV Pink, 03.Sep.2008

. . . Vršilac dužnosti predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda Dobrivoje Tanasijević najavio je danas da će za nekoliko dana biti poznato da li će Čeh Zdenjek Zeman ostati trener tog tima. . . .

Nastavak na RTV Pink...

Holivud

Izvor: Kurir, 04.Sep.2008, 06:37

Dobrivoje Tanasijević, poznatiji kao Den Tana, sa mesta vršioca dužnosti predsednika FK Crvena zvezda rekao je da klub iz Ljutice Bogdana duguje osam miliona evra! Nekadašnji filmski producent otkrio je javno da bi mu bila čast da ostane na trenutnoj funkciji i posle vanrednog stanja. Propisno je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.