Tako je, legendo! Lineker ispunio obećanje, u gaćama vodio emisiju (FOTO+VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako je, legendo! Lineker ispunio obećanje, u gaćama vodio emisiju (FOTO+VIDEO)

Lester ga ipak razgolitio

S nestrpljenjem se čekala subota veče i poznata emisija Garija Linekera posvećena Premijer ligi! Znate i zbog čega. Legendarni golgeter trebalo je da ispuni obećanje dato negde sredinom prošle sezone, kada je kazao da će se skinuti u gaće i tako voditi svoj šou ukoliko Lester osvoji titulu šampiona.

I - uradio je to!

Iako je poslednjih dana sve govorilo kako od ispunjenja obećenja neće biti ništa - Gari >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se izvlačio na razne načine i pozivao na ozbiljnost - čuveni as je na kraju popustio i emisiju počeo u boksericama sa grbom Lestera, dok su ništa manje čuveni golgeteri i njegovi gosti - Alen Širer i Ijan Rajt - u pozadini smejali na sav glas.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lineker održao obećanje

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2016

Legendarni engleski fudbaler, a sada voditelj "BBC" emisije pod nazivom "Match of the Day", ispunio je obećanje koje je dao sredinom minule sezone...Geri Lineker je tokom prošle sezone, nakon sjajnih igara Lestera, za koji je i sam nekada nastupao, obećao da će ukoliko "Lisice" osvoje titulu prvu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.