TAKO JE KAD IZGUBIŠ OPKLADU: Evo kako se Bogdanović i Nedović provode na Ibici kad Teo časti (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKO JE KAD IZGUBIŠ OPKLADU: Evo kako se Bogdanović i Nedović provode na Ibici kad Teo časti (FOTO)

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić izgubio je opkladu protiv Bogdana Bogdanovića i Nemanje Nedovića, te je morao da im plati letovanje na Ibici.

Bogdan je pozdravio kapitena fotografijom skoka u vodu. Podsetimo, Teodosić je obećao dvojici igrača da će im platiti letovanje ako se Srbija plasira u finale OI. To se i dogodilo…
 

A photo posted by Bogdan Bogdanovic (@bogdan.bogdanovic13) on Aug 29, 2016 at 9:32am PDT
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
 
Bravo, majstori, uživajte…
The post TAKO JE KAD IZGUBIŠ OPKLADU: Evo kako se Bogdanović i Nedović provode na Ibici kad Teo časti (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kakva "fotka" - Pogledajte Bogdana Bogdanovića! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016

Odmara se od napornog leta Bogdan Bogdanović, pogledajte najnoviju fotografiju koju je objavio na svom Tviter nalogu...Bogdan Bogdanović iza sebe ima veoma napornu sezonu koju je završio osvajanjem srebrne medalje sa rerpezentacijom Srbije na OI u Riju...Bek naše selekcije je sada na zasluženom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.