Šurbatović potvrdio - Superliga regularna!

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šurbatović potvrdio - Superliga regularna!

Generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović oglasio se posle najnovijih sumnji u regularnost pojedinih utakmica u domaćem šampionatu.

Pred početak plej-ofa Superlige, pojavile su se brojne spekulacije u vezi ishoda pojedinih mečeva prošlog kola.

Povod za sumnje bile su kvote u kladionicama, koje su se uoči mečeva 31. kola vrtoglavo menjale za nekoliko mečeva.

Međutim, u izjavi za ''Informer'', Jovan Šurbatović je kategorički odbacio priče >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je bilo neregularnosti, što je i argumentovao podacima kojima raspolaže.

''Uveravam vas da je naše prvenstvo regularno. Kladionice imaju obavezu da preko jedinstvenog sistema upozore UEFA i FIFA svaki put kad prime neuobičajeno velike iznose na neki par. Međutim, mi smo pratili od Nove godine oko 80 odsto utakmica na koje smo od kladionica dobili upozorenja, nije došlo onako kako su predviđali'', jasan je Šurbatović.

U prilog tome, on je naveo i najnoviji primer, baš kada su u pitanju navodno ''sumnjive'' utakmice prošlog kola.



''Najsvežiji primeri su utakmice Mladost - Radnički i Čukarički - Radnik. Za prvu nam je stigao mejl da je kvota na pobedu niškog kluba pala sa 2,75 na 1,25 i mnogo uplata na taj ishod je bilo. Međutim, meč je završen 3:2 za Mladost. Slično je bilo i sa Čukaričkim, za koji smo imali dojavu da će lagano da pobedi. I tu je slavio Radnik'',
podseća Šurbatović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.