Superliga: Vojvodina ukrotila Zmajeve

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2016, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga: Vojvodina ukrotila Zmajeve

Fudbaleri Vojvodine su savladali Voždovac u prvom meču 13. kola Superlige rezultatom 3:1. Ekipa Nenada Lalatovića je tako upisala devetu pobedu u sezoni, dok su Zmajevi ubeležili treći uzastopni poraz.

Novosađani su na stadionu "Karađorđe" do pobede došli u drugom poluvremenu, pošto su u prvom delu igre mreže mirovale.

Vojvodina je stigla do prednosti preko Filipa Malbašića u 47, izjednačio je Jovan Stojanović u 53, ali je dva minuta kasnije gol za ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Nenada Lalatovića postigao Aleksandar Paločević. Konačan rezultat je postavio Nikola Trujić u 64. minutu.

Domaćin je u ovoj sezoni zadržao oreol nepobedivosti na stadionu "Karađorđe", jer iz šest mečeva ima isto toliko pobeda.

Vojvodina je tako posle poraza od Mladosti u Lučanima u prošlom kolu (0:2),ponovo uhvatila priključak sa prvoplasiranom Crvenom zvezdom, koja sada ima dva boda više i meč manje.

Beogradski crveno-beli u subotu u 15,00 časova igraju protiv Spartaka u Subotici, dok trećeplasirani Partizan u 19,00 časova dočekuje Radnički iz Niša.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voša nadigrala Voždovac!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016

Fudbaleri Vojvodine vratili su se na pobednički kolosek...Nakon dva poraza u tri prethodne utakmice, Voša je bila u maloj rezultatskoj krizi, ali je tim Nenada Lalatovića danas na svom Karađorđu zabeležio važan trijumf...Novosađani su kao domaćini savladali Voždovac rezultatom 3:1 (0:0) u 13....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.