Sukob Ibrahimovića i Onijevua

Izvor: B92, Beta, 05.Nov.2010, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob Ibrahimovića i Onijevua

Trener Milana Masimilijano Alegri prekinuo je trening u petak tokom kojeg su se sukobili fudbaleri Zlatan Ibrahimović i Oguči Onijevu.

Kako je preneo italijanski fudbalski sajt "Gol", Ibrahimović je oštrije startovao na Onijevua i oborio ga na travu, zbog čega ga je 28-godišnji Amerikanac uhvatio za vrat.

Ibrahimović je, navodno, pokušao da uzvrati, ali su ih saigrači razdvojili i sprečili ozbiljniji sukob. Potpredsednik Milana Adrijano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Galijani potvrdio je da se na treningu dogodio samo manji incident.

"Takve stvari se dešavaju kada neko na treningu grubo startuje. Igrači su posle toga razgovarali i sukob je završen", rekao je Galijani za Skaj Sport 24.

Međutim, ovo nije prvi put da se Ibrahimović sukobio sa nekim igračem u Milanu. U septembru je na treningu bez ikakvog povoda nogom u leđa udario Rodnija Strasera. Čak je i 20-godišnji fudbaler iz Sijera Leonea ostao zatečen. Ibra je samo produžio i zagrlio se sa Ronaldinjom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SUKOB IBRAHIMOVIĆA I ONJEVUA NA TRENINGU

Izvor: Kurir, 06.Nov.2010, 00:02

BEOGRAD - Trener Milana Masimilijano Alegri prekinuo je današnji trening tokom kojeg su se sukobili fudbaleri Zlatan Ibrahimović i Oguči Onjevu, preneli su italijanski mediji. Kako je preneo italijanski fudbalski sajt Gol, Ibrahimović je oštrije startovao na Onjevua i oborio ga na travu, zbog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.