Suarez optužen za rasizam

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Nov.2011, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez optužen za rasizam

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je igrača Liverpula Luisa Suareza da je na rasnoj osnovi vređao Patrisa Evru iz Mančester Junajteda na prvenstvenoj utakmici prošlog meseca.
FA je naveo da je Suarez u više navrata uvredio Evru, što je igrač Liverpula i reprezentativac Urugvaja negirao.
Francuski reprezentativac Evra nedavno je izjavio da na snimcima sa utakmice može da se vidi kako mu je Suarez barem 10 puta izrekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << uvrede na rasnoj osnovi.
Pomenuti meč završen je remijem 1:1.
Očekuje se da narednih dana i Suarez da izjavu pred disciplinskim organima FA, koji će potom odlučiti o kazni za igrača Liverpula.
Samo nedelju dana nakon pomenutog meča, slična situacija desila se i na utakmici Kvins Park Rendžers – Čelzi, kada je Džon Teri navodno vređao protivničkog igrača Antona Ferdinanda.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Engleski fudbalski savez odlučio: Suarez kriv za rasizam

Izvor: Blic, 16.Nov.2011

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je igrača Liverpula Luisa Suareza da je na rasnoj osnovi vređao fudbalera Mančester junajteda Patrisa Evru na prvenstvenoj utakmici prošlog meseca...FA je naveo da je Suarez u više navrata uvredio Evru, što je igrač Liverpula i reprezentativac Urugvaja negirao...Francuski...

Nastavak na Blic...

Suarez rasista

Izvor: RTS, 16.Nov.2011

Luis Suarez optužen da je na rasnoj osnovi vređao Patrisa Evru što je igrač Liverpula negirao. Slična situacija ponovila se samo nedelju dana kasnije kada je Džon Teri navodno vređao protivničkog igrača Antona Ferdinanda. ..Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je danas igrača Liverpula Luisa...

Nastavak na RTS...

FA pokrenula postupak protiv Suareza

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2011

Engleska fudbalska federacija pokrenula je danas postupak protiv napadača Liverpula Luisa Suareza, zbog sumnji da je na rasnoj osnovi vređao fudbalera Mančester junajteda Patrisa Evru.

Nastavak na Sportske.net...

FS Engleske optužio Suareza za rasizam

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Nov.2011, 01:04

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je danas igrača Liverpula Luisa Suareza da je na rasnoj osnovi vređao Patrisa Evru iz Mančester Junajteda na prvenstvenoj utakmici prošlog mjeseca. FA je naveo da je Suarez u više navrata uvredio Evru, što je igrač Liverpula i reprezentativac Urugvaja negirao. Francuski...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.