Strašan jubilej Super Tota - 400 utakmica, 200 golova! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašan jubilej Super Tota - 400 utakmica, 200 golova! (VIDEO)

Di Natale je do je pogotka stigao u samom finišu prvog poluvremena sa Kjevom. Nakon duela nebeskog Giljermea i Freja u kaznenom prostoru lopta je pala pred noge „desetke“ Udinezea i spasa sa Bizarija nije bilo

Velika legenda italijanskog fudbala Antonio di Natale nastavlja da postavlja standarde, koji će za mnoge buduće asove Serije A biti nedostižne. Super Toto danas je protiv Kjeva postigao 200. pogodak na jubilarnom 400. meču u italijanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampionatu i još jednom potvrdio status žive legende italijanskog fudbala.

Toto je do pogotka stigao u samom finišu prvog poluvremena. Nakon duela nebeskog Giljermea i Freja u kaznenom prostoru, lopta je pala pred noge „desetki“ Udinezea i spasa sa Bizarija nije bilo.

Di Nataleu je ovo jubilarna 10 sezona u crno-belom dresu, a ponikao je u Empoliju iz kojeg je od 1997. do 1999. godine bio prosleđivan na pozajmice u Ipercolu, Varese i Vijaređo. Dres sa nacionalnim grbom nosio je 42 puta i postigao 11 golova.

Toto je bio na dobrom putu da još po završetku prošle sezone okači kopačke o klin, ali je iz poštovanja prema familiji Poco odlučio da odloži penziju i očigledno nije pogrešio.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

200 golova Tota Di Natalea u Seriji A! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2014

Iskusni napadač Udinezea se danas upisao u strelce na "Friluliju" protiv Kijeva iz Verone i tako ušao u odabrano malo, ali odabrano društvo najboljih strelaca italijanskog fubala koji su dosegli cifru od 200 postignutih golova u karijeri.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.