Štoperi crno-belih: Teško, ali ima nade

Izvor: Mondo, 26.Jul.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štoperi crno-belih: Teško, ali ima nade

Ćirković, Miletić i Ostojić bili su razočarani posle poraza od Olimpijakosa, ali su obećali da će "podići glave" i probati da se revanširaju.

Mnogi navijači Partizana od utorka kasno uveče već su okrenuli misli prema avgustovskim borbama za plasman u Ligu Evrope, pošto je Liga šampiona mnogo daleko posle poraza od Olimpijakosa (1:3) na stadionu u Humskoj ulici.

Ni igrači srpskog prvaka nisu deca. Jasno im je da naspram sebe imaju ozbiljnog rivala, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << raspolaže većim individualnim kvalitetom i zna da kazni grešku.

Međutim, sportski duh i obaveza koju nameće Partizanov dres, ne dozvoljavaju im da se predaju.

Štoperima crno-belih u utorak je bilo posebno teško, iako su primljenim golovima kumovale i greške saigrača ispred njih, prvenstveno Evertona Luiza. Lazar Ćirković i Bojan Ostojić bili su u poziciji da kompenzuju propuste tako što će savladati golmana Stefanosa Kapina, ali nisu iskoristili svoje šanse...

"Izuzetno, izuzetno mi je krivo što smo izgubili, mislim da nismo zaslužili. Mislim da bismo uz 2:1 mogli tamo nešto, ovako... Naravno da se ne predajemo, ali treći primljeni gol nikako nismo sebi da dozvolimo, jer će tamo biti makar duplo teže", rekao je Ćirković novinarima u miks zoni.

Crno-beli su utrli put ka porazu "kiks golom" već u petom minutu.

"Brzo smo se vratili posle gola primljenog na početku, imali smo potpunu dominaciju u prvom poluvremenu i jako mi je žao što nošeni publikom to nismo iskoristili. Mislim da bi utakmica onda otišla u potpuno drugom smeru. Ovako, videli smo kako se završilo", rekao je Ćirković.

Revanš se igra naredne srede u Atini.

"Moramo da dignemo glavu. Ovo nije kraj, znamo za koji grb igramo i šta nam je činiti tamo. Daćemo sve od sebe da odigramo što bolje, pa kako bude", rekao je štoper Partizana, zamenjen u 72. minutu zbog povrede zadnje lože, za koju ne veruje da je ozbiljna.

Finiš utakmice umesto njega je odigrao Nemanja R. Miletić, ovog leta doveden iz belgijskog Vesterloa.

"Nismo zaslužili da primimo tri gola, uz to smo imali dosta šansi koje nismo iskoristili, ali to je Evropa i Evropa to ne prašta. Ovo su velike utakmice, veliki timovi, mala greška se skupo plaća... Daćemo sve od sebe u Pireju, da probamo da dostignemo ovaj rezultat".

Iskusni Bojan Ostojić verovatno bi želeo da se vrati u momenat kada je pasivno stajao ispred Bena Mohameda, dozvolio mu da namesti loptu na "levicu" i efektno savlada Filipa Kljajića za 1:2.

"Tri šuta Olimpijakosa, tri gola... Mislim da smo odlično odigrali prvo poluvreme, bez obzira na to što su oni poveli, a u drugom ne znam šta se desilo. Mislim da su nas malo iznenadili kontrama", izjavio je Ostojić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.