Steljić: Hvala Grobarima, u Novi Sad po titulu!

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Apr.2011, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steljić: Hvala Grobarima, u Novi Sad po titulu!

U trećem susretu moramo da odigramo najkvalitetnije do sad, pa da posle meča, bez obzira na rezultat, svi budemo zadovoljni – kaže iskusni as crno belih Ivan Steljić
Stigli su odbojkaši Partizana do druge pobede u finalnoj seriji plej–ofa i prve od tri meč lopte za šampionsku titulu čekanu dvadeset godina! Iskoristili su izabranici Milana Žarkovića prednost domaćeg terena i u sjajnom ambijentu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u meču odigranom u ponedeljak, stekli veliku prednost.
Ivan Steljić, najiskusniji as u crno belom dresu, bio je potpuno iscrpljen i posle drugog meča finalne serije. U par rečenica je ponovio sve ono što je rekao i posle prvog susreta u Šumicama:

Nemam snage ni da pričam, koliko sam istrošen i fizički i psihički! Ispostavilo se da je drugi meč bio još teži od prvog. Imali smo stravičnih problema u drugom setu, koji su mogli da nam se obiju o glavu. Tada smo igrali dosta neozbiljno za značaj finala plej–ofa.
Imali su crno–beli u drugom susretu podršku četrdesetak najvernijih navijača i to je umnogome pomoglo odbojkašima Partizana da u prelomnim momentima ove utakmice „ukradu još neki gram” energije.
Svima se od srca zahvaljujem i verujem da ih nećemo razočarati ni u trećem susretu. Na nama je da izađemo na teren i odigramo hrabro i kvalitetno, tako da posle meča, bez obzira na rezultat, svi budemo zadovoljni.
Navijači ulepšali ambijent
U prvom susretu finala nedostajalo je publike, ali je u drugom sve bilo puno bolje i lepše. Oko hiljadu gledalaca ispratilo je susret u Šumicama, a Partizan je imao podršku i onih najvatrenijih, oko 40–tak Grobara, koji su sve vreme bodrili svoje ljubimce.
Policija nije imala mnogo posla, ali je ipak za vreme susreta odstranila jednog navijača, koji je konstantno vređao pomoćnog sudiju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vojvodina se ne predaje i hoće povratak za Beograd

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Apr.2011, 09:20

Priželjkivala je Vojvodina NS seme bar jednu pobedu u Beogradu, pa iako nije igrala na očekivanom nivou, propustila je šansu da do nje i dođe.. . Finalna serija plej–ofa nastavlja se u Novom Sadu, a treći meč završne borbe za titulu počinje u 18 časova (RTS 2), u Maloj sali Spensa. Vojvodina...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.