Vojvodina se ne predaje i hoće povratak za Beograd

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Apr.2011, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina se ne predaje i hoće povratak za Beograd

Priželjkivala je Vojvodina NS seme bar jednu pobedu u Beogradu, pa iako nije igrala na očekivanom nivou, propustila je šansu da do nje i dođe.

Finalna serija plej–ofa nastavlja se u Novom Sadu, a treći meč završne borbe za titulu počinje u 18 časova (RTS 2), u Maloj sali Spensa. Vojvodina NS seme je u nezavidnoj situaciji, ali iz tabora Novosađana poručuju da će sve učiniti da stignu do prvog trijumfa u finalu:
Partizan ima veliku prednost, naša želja je bila bar jedan brejk, imali smo priliku i nismo je iskoristili – rekao je pred novinarima Nikola Marić, sportski direktor Novosađana. – Moramo se okrenuti utakmicama u Novom Sadu, govorim u množini, jer se iskreno nadam da ćemo se još jednom videti u Spensu. Poruka je jednostavna, mada to izgleda složeno realizovati na terenu. Treba da imamo odnos prema igri, kao naš protivnik. Oni su pokazali da i kada su u problemu, mogu da reše utakmicu srcem i borbenošću.
Trener Vojvodine Nikola Salatić priznao je da nije očekivao ovakav rezultat posle beogradskih mečeva.
Nalazimo se u nezavidnoj situaciji, ali šta je tu je. Ništa još nije gotovo. Probaćemo da rešimo najpre prvu utakmicu u našu korist, da se izborimo za drugu i onda krenemo po izjednačenje. Imamo potencijala i kvaliteta, ali moramo da igramo hrabrije, upornije i odgovornije. I sami smo bili akteri plej-of utakmica, u kojima smo gubili 0:2, pa se vraćali, ili vodili 2:0, pa gubili na kraju. To je sve sport i moramo se boriti do kraja – rekao je Salatić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.