Stefan Savić: Spreman sam za izazove u Atletiku

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Savić: Spreman sam za izazove u Atletiku

Novi fudbaler Atletiko Madrida Stefan Savić rekao je da je spreman za sve izazove u tom klubu.

Savić je prošlog ponedeljka potpisao petogodišnji ugovor, a na "Visente Kalderon" došao je iz Fjorentine.

"Atletiko je veliki klub i srećan sam što ću igrati za njega. Naporno ću trenirati i nadam se da će predstojeća sezona za sve nas biti dobra. U svim velikim klubovima konkurencija je velika. Mislim da sam spreman i da ću imati važnu ulogu u ekipi. Došao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da branim boje Atletika", rekao je Savić, preneo je "AS".

Crnogorski reprezentativac rekao je da je glavni razlog njegovog dolaska novi projekat kluba, ali i nastupi u Ligi šampiona.

"Igranje u Ligi šampiona je korak napred za mene, a prošle godine Atletiko je dobro igrao u tom takmičenju. Igra u skoku je moj najveći adut, ali još sam mlad. Imam 24 godine i još mogu mnogo da napredujem. Stekao sam iskustvo u Engleskoj i Italiji i nadam se da ću to pokazati", istakao je Savić.

SAVIC YA LUCE DE ROJIBLANCO. El defensa fue presentado en el Calderón como nuevo jugador atlético. Enrique Cerezo y José Luis Pérez Caminero ejercieron de anfitriones. Cientos de seguidores le dieron la bienvenida cuando saltó al césped. SAVIC NOW WEARS THE RED AND WHITE.  The defender was presented at the Calderón as a new Atlético player. Enrique Cerezo and José Luis Pérez Caminero were the hosts. Hundreds of fans welcomed him when he took the field. #Atleti #Atlético #AtléticodeMadrid #Soccer #Fútbol #LigaBBVA #LaLiga

A photo posted by Atlético de Madrid (@atleticodemadrid) on Jul 27, 2015 at 3:03pm PDT

Mladi štoper je po dolasku u Madrid na lekarske preglede, prošle nedelje, rekao da je trener Dijego Simeone najbolji trener na svetu.

"On je jedan od razloga mog dolaska, razgovarali smo. Mislim da ćemo imati dobru sezonu", dodao je Savić.

Savić je karijeru počeo 2009. godine u BSK-u iz Borče, a godinu dana kasnije prešao je u Partizan. On je u Humskoj bio godinu dana i za to vreme osvojio je duplu krunu, a zatim je potpisao za Mančester siti, sa kojim je osvojio Premijer ligu i FA kup. Za Fjorentinu je potpisao 2012. godine.

Prošao je sve selekcije reprezentacije Crne Gore, a za A tim debitovao je 2010. godine i do sada je odigrao 32 utakmice i postigao dva gola.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.