Srbin i Senegalac doneli radost Klopu, neverovatna utakmica u Sautemptonu! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin i Senegalac doneli radost Klopu, neverovatna utakmica u Sautemptonu! (video)

Veoma zanimljivo u okviru drugog kola Premijer lige, Liverpul je stigao do pobede zahvaljujući srpskom fudbaleru, Dušan Tadić je postigao gol, pobedili i Votford, VBA i Lester.

Liverpul je uspeo da zabeleži prvu pobedu u novoj sezoni i to zahvaljujući Luki Milivojeviću i Sadiju Maneu.

Nismo videli previše prilika do tog gola, Liverpul je napadao, ali jalovo, sve do momenta kada je naš reprezentativac napravio veliku grešku.

Sadio Mane je vodio loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po levoj strani, pogrešio je, ona je došla do Luke Milivojevića koji je nespretno reagovao i izbacio Manea u situaciju 1 na 1 sa golmanom Henesijem, a Senegalac nije imao previše problema za 1:0.

Tri velika boda za Liverpul, nakon velikih kritika koje je Jirgen Klop dobio zbog odbrane njegovog tima u prethodnom meču.

Marko Grujić i Lazar Marković danas nisu bili u protokolu.

Sautempton i Vest Hem su ukrstili koplja danas, a pobedu je ostvarila ekipa domaćih sa 3:2.

Gabijadini je doveo u prednost ekipu Sautemptona, Dušan Tadić je povisio na 2:0, gosti su ostali i sa igračem manje u prvom delu igre kada je Arnautović dobio crveni karton zbog udaranja laktom Stivensa.

Ipak, prvo nadu Vest Hemu donosi Čičarito u 45. minutu, da bi isti igrač u 74. minutu doneo izjednačenje Slavenu Biliću i velike glavobolje Sautemptonu koji je ovu situaciju morao da reši daleko bolje.

Uspeli su da je reše u samom finišu, iz penala je Čarli Ostin doneo pobedu Sautemptonu.

Dušan Tadić je odigrao čitav meč danas.

Lester je savladao Brajton sa 2:0 golovima Okazakija i Megajera nakon asistencije Mareza iz kornera, domaći su bili daleko bolji rival i sasvim zasluženo su stigli do pobede, a sa igračem manje je danas odličan bio i Vest Bromvič koji je slavio protiv Barnlija sa 1:0.

Robson Kanu je bio jedini srelac na meču u 71. minutu, a gosti su sa igračem manje igrali od 83. minuta kada je upravo Kanu dobio direktan crveni zbog udaranja laktom.

Nakon drugog kola će visoko kotiran biti i Votford sa 4 boda, pošto je danas uspeo da savlada Bornmaut u gostima. Strelci su bili Ričarlison i Kapue u 73. i 86. minutu meča.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.