Srbija postavlja realne ciljeve

Izvor: RTS, 23.Dec.2010, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija postavlja realne ciljeve

Rukometni reprezentativac Srbije Marko Vujin izjavio je da će se tim truditi da na Svetskom prvenstvu igra "najbolji mogući rukomet", a da nije u redu posle lošeg plasmana na prošlom Evropskom prvenstvu u Austriji, da se priča da je ekipa favorit na Šampionatu.

"Mislim da nije u redu da mi dajemo izjave da smo favoriti posle Evropskog prvenstva u Austriji kada smo ispali posle četiri dana takmičenja. Najrealnije je da kažemo da ćemo se truditi i da ćemo probati da igramo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najbolji mogući rukomet", istakao je Vujin agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, na Svetskom prvenstvu treba da se ide korak po korak. "Ne treba zanemariti Alžir i Australiju, jer nam se dogodio 'kiks' protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj 2009. godine. To sada ne smemo sebi da dozvolimo", naglasio je Vujin, koji igra u mađarskom Vespremu i ove sezone je najbolji strelac Lige šampiona.

On je istakao da ne treba razmišljati o Rumunima kao direktnim protivnicima za prolazak u drugi krug takmičenja, jer je to poslednja utakmica takmičenja u Grupi C. "Treba da razmišljamo o našoj igri i o mečevima sa Danskom i Hrvatskom koje su mnogo važnije za dalji plasman. Treba da razmišljamo i o prenošenju nekih bodova", rekao je Vujin.

Reprezentacija Srbije takmičiće se u Grupi C na Svetskom prvenstvu u Švedskoj sa Alžirom, Australijom, Danskom, Hrvatskom i Rumunijom. Svetsko prvenstvo održaće se od 13. do 30. januara u Švedskoj.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujin: "Ne smemo dozvoliti kikseve"

Izvor: B92, 23.Dec.2010

Rukometna reprezentacija Srbije takmičiće se u Grupi C na Svetskom prvenstvu u januaru 2011. u Švedskoj sa Alžirom, Australijom, Danskom, Hrvatskom i Rumunijom...Reprezentativac Marko Vujin izjavio je da će se tim truditi da na SP igra "najbolji mogući rukomet", a da nije u redu posle lošeg plasmana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.