Sportska oprema za fudbalski klub iz Bukovca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2015, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportska oprema za fudbalski klub iz Bukovca

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je Fudbalski klub "Fruškogorski partizan" iz Bukovca i tom prilikom deci koja treniraju u tom klubu uručio sportsku opremu koju je obezbedila kompanija "Aleksandar" iz Novog Sada.

"Drago mi je da smo danas, doniranjem sportske opreme, bar u maloj meri pomogli funkcionisanje kluba "Fruškogorski partizan" u Bukovcu i zahvaljujem se kompaniji "Aleksandar" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa sedištem u našem gradu koja je pokazala društvenu odgovornost učestvujući u ovoj akciji. Ovaj klub, koji funkcioniše gotovo sedam decenija, suočava se sa teškom materijalnom situacijom, a s obzirom na to da su budžetska sredstva kluba limitirana i nedovoljna, prijatelji i donatori su u pravom trenutku izašli u susret njihovim potrebama. Oprema je uručena, kako mlađim kategorijama igrača, tako i za prvi tim, a odlučili smo da pomoć bude usmerena baš u prigradski deo Novog Sada, kako bismo pokazali ravnopravan odnos prema stanovnicima svih delova grada. Nadam se da će se u Bukovcu igrati dobar fudbal i da će što više dece biti na terenu, jer se tu stiču prave vrednosti", rekao je Vučević i dodao da je ovo ujedno i poziv drugim društveno odgovornim kompanijama da pomognu ovom, ali i drugim klubovima.

Klub zbog teške materijalne situacije nije imao sredstva za opremu za igrače, a donirani su im dresovi, šuškavci, lopte i kopačke.

Direktor FK "Fruškogorski partizan" Zoran Sladojević se zahvalio Gradu Novom Sadu i kompaniji "Aleksandar" i rekao da je ta pomoć od nemerljivog značaja u ovom momentu za klub, koji sledeće godine proslavlja čak 70 godina postojanja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Fruškogorskom partizanu" donirana vredna oprema

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2015

Fudbalski klub "Fruškogorski partizan" iz Bukovca, koji sledeće godine slavi 70. rođendan, dobio je sportsku opremu koju je donirala kompanija "Aleksandar" iz Novog Sada...Ovaj klub se poslednjih godina nalazi u teškoj materijalnoj situaciji, s obzirom na to da su budžetska sredstva kluba limitirana...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.