Sport uživo: Šek i Džek

Izvor: RTS, 03.Apr.2013, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo: Šek i Džek

Kobi Brajant ostvario 19. "tripl-dabl" u karijeri u pobedi Lejkersa nad Dalasom. Pauza za Mesija i Maskerana. Karmelo Entoni sa 50 poena srušio vladajuće šampione, u čijim redovima nije bilo Vejda i Džejmsa. Napadač Mančester Sitija Karlos Tevez kažnjen je sa 250 sati društveno korisnog rada. Ana Ivanović ekspresno do drugog kola Montereja. Pakjao u ringu u septembru.

13.56 - Barselona ne samo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ispustila pobedu u Parizu već je ostala i bez dva bitna ''šrafa''. Havijer Maskerao povredio je ligamente kolena i pauziraće najmanje šest nedelja. Najbolji igrač sveta Lionel Mesi povredio je zadnju ložu i pauziraće od sedam do deset dana i neizvestan je za revanš sa Parižanima.

13.21 - Napadač Mančester Sitija Karlos Tevez kažnjen je sa 250 sati društveno korisnog rada, oduzeta mu je vozačka dozvola na šest meseci a moraće da plati novčanu kaznu u iznosu od 1000 funti. Ovu odluku je doneo sud u Mančesteru zbog Tevezove vožnje automobila usled zabrane i bez osigurnja.

13.00 - Fudbalski klub Partizan pridružio se danas humanitarnoj akciji "Za Tijanino novo srce", a rukovodstvo kluba odlučilo je da prihod sa prvenstvene utakmice protiv Vojvodine bude namenjen fondu za operaciju osmogodišnje devojčice Tijane Ognjanović. "FK Partizan je institucija koja prepoznaje prave vrednosti i sam je veoma aktivan na polju humanitarnih aktivnosti, pa je sasvim razumljivo da se priključio jednoj plemenitoj inicijativi", objavljeno je na sajtu crno-belih.

12.45 - Igrači austrijskog četvrtoligaša Vajca pokušali su varkom, samo njima znanom, da prevare igrače protivničke ekipe prilikom izvođenja slobodnog udarca. Ipak, "akcija" se pretvorila u pravi fijasko, a šta se dogodilo - pogledajte sami...

12.20 - Peter Sagan, slovački biciklista, našao se na udaru javnosti, pošto je na dodeli nagrada za plasman na trci oko Flandrije na pobedničkom postolju uštinuo hostesu za zadnjicu. "Kada sam osetila njegovu ruku, htela sam da mu opalim šamar. Ipak, odlučila sam da se ponesem profesionalno", izjavila je hostesa Maja Lej.

12.10 - Fudbaler Bajerna iz Minhena Toni Kros mogao bi da odsustvuje sa terena dva meseca pošto je u utakmici Lige šampiona protiv Juventusa povredio mišić primicač desne noge, saopštio je danas nemački klub.

12.00 - Filipinska bokserska zvezda Mani Pakjao planira borbu u septembru, i to najverovatnije van SAD, kako bi izbegao plaćanje poreza. Portparol Pakjaa Rouz Tamajo potvrdila je da su u toku pregovori za revanš meč sa Meksikancem Huanom Manuelom Markesom, koji je nokautirao filipinskog šampiona prošlog decembra. "Meč je definitivno u septembru. Razgovaraćemo o protivniku Pakjaa posle izbora u maju", rekla je Rouz Tamajo za AFP. Tridesetčetvorogodišnji Pakjao je inače, kandidat na izborima za kongresmena na Filipinima i trenutno je u toku njegova predizborna kampanja.

10.00 - Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo turnira u meksičkom Montereju pošto je jutros pobedila 116. teniserku sveta Ruskinju Martu Sirotkinu sa 2:0 u setovima (6:0, 6:0). Ivanovićeva, četvrti nosilac, će u drugom kolu igrati protiv Timee Baboš iz Mađarske, 123. teniserke sveta i to će biti njihov prvi duel.

9.30 - Košarkaši Njujorka pobedili su u noći između utorka i srede aktuelne šampione Majami sa 102:90 i ostvarili devetu uzastopnu pobedu u NBA ligi. Nikse je do pobede predvodio Karmelo Entoni sa 50 poena, od čega je pogodio sedam "trojki" iz 10 pokušaja. Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Dalas sa 101:81. Kobi Brajant ostvario je "tripl dabl" učinak od 23 poena, 11 skokova i 11 asistencija, što je njegov 19. "tripl dabl" u karijeri. Dvajt Hauard postigao je 24 poena uz 12 skokova za Lejkerse. Tokom poluvremena utakmice u Stejpls Centru, Los Anđeles Lejkersi povukli su dres sa brojem 34 koji je nosio njihov bivši košarkaš Šejkil O'Nil.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sport uživo: Proradili Kobi i Melo

Izvor: RTS, 03.Apr.2013

Kobi Brajant ostvario 19. "tripl-dabl" u karijeri u pobedi Lejkersa nad Dalasom. Karmelo Entoni sa 50 poena srušio vladajuće šampione, u čijim redovima nije bilo Vejda i Džejmsa. Ana Ivanović ekspresno do drugog kola Montereja. Pakjao u ringu u septembru...12.10 - Fudbaler Bajerna iz Minhena Toni...

Nastavak na RTS...

Sport uživo: "Romantika" u Novom Sadu

Izvor: RTS, 03.Apr.2013

Fudbaleri OFK Beograda u Novom Sadu savladali Vojvodinu sa 1:0 i prekinuli odličnu seriju "lala". Kobi Brajant ostvario 19. "tripl-dabl" u karijeri u pobedi Lejkersa nad Dalasom. Pauza za Mesija i Maskerana. Karmelo Entoni sa 50 poena srušio vladajuće šampione, u čijim redovima nije bilo Vejda i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.