Španovićeva u izboru za najbolju atletičarku Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španovićeva u izboru za najbolju atletičarku Evrope

Srpska atletičarka Ivana Španović, ponovo se našla u izboru Evropske atletike za najbolju atletičarku Evrope meseca marta.

Ivana je proglašena za najbolju Evropljanku meseca marta prošle godine, kada je na evropskom šampionatu u Pragu pobedila sa rezultatom 6,98 metara. Evropska federacija svakog meseca nominuje pet kandidata u kategoriji seniora i seniorki, a javnost putem društvenih mreža Fejsbuk i Tviter može da glasa za omiljenog sportistu.

Izbor kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vršio se na osnovu postignutih rezultata u mesecu martu, gde je svakako najznačajnije takmičenje bilo svetski šampionat u Portlandu.

Španovićeva je u Portlandu osvojila srebrnu medalju što je do sada najveći uspeh Srbije na šampionatima sveta, pomerila je granice sopstvenog i nacionalnog rekorda i njen rezultat 7,07 m je najbolji rezultat u Evropi ove sezone, sedmi rezultat svih vremena na evropskim listama i deveti na svetskim rang listama, sasvim dovoljno da svoj glas damo našoj Ivani.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Španović u izboru za najbolju atletičarku za mart

Izvor: Beta, 07.Apr.2016

Srpska atletičarka Ivana Španović nalazi se u izboru za najbolju atletičarku Evrope za mesec mart, saopšteno je danas.Španović je prošlog meseca u Portlandu osvojila srebrnu medalju u skoku u dalj na Svetskom prvenstvu, državnim rekordom od sedam metara i sedam centimetara, što je najbolji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.