Španović na mitingu Dijamantske lige u Cirihu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2014, 03:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španović na mitingu Dijamantske lige u Cirihu

Trener Ivane Španović, Goran Obradović, rekao je da je srpska atletičarka veoma motivisana pred nastup na mitingu Dijamantske lige u Cirihu i da će se boriti do poslednjeg atoma snage.

Državna rekorderka u skoku u dalj pre samo dve nedelje osvojila je srebrno odličje na Evropskom prvenstvu u istom gradu, a sada se ponovo vraća na stadion Lecingrund, gde je očekuje još jedan veliki izazov.

"Verujem da će se borba za pobednicu Dijamantske Lige u skoku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << udalj voditi između Amerikanke Bartolete, Francuskinje Lesur, aktuelne svetske šampionke Britni Ris, kao i naše Ivane. Na startnim listama su i Nemice, koje imaju odlične skokove ove godine, a nikako ne smemo da zaboravimo ni Darju Klisinu. Ivana je vrlo motivisana i očekujem da se bori do poslednjeg atoma snage. Svaka od njih ima podjednake šanse i biće to vrlo uzbudljivo takmičenje", rekao je Obradović, a prenosi pres služba srpske atletičarke.

Španovićeva je među retkim atletičarima koja je uopšte dobila poziv za učestvovanje na svakom od mitinga, a svakako je sam poziv i više nego opravdala odličnim nastupima.

Zahvaljujući rezultatima na prethodnih pet takmičenja, srpska rekorderka trenutno zauzima drugu poziciju u ukupnom plasmanu Dijamantske lige sa osam bodova.

Skok u dalj na mitingu u Cirihu na programu je danas od 17,55 sati.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.