Španija i Nemačka u finalu EP u Poljskoj

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija i Nemačka u finalu EP u Poljskoj

Prvi finalista EP za mlade u Poljskoj je Namačka. "Panceri" su posle drama i penal ruleta slavili u polufinalu protiv Engleske - 7:6 (2:2, 1:1).

Junak Nemačke bio je golman Julijan Polersbek koji je u penal seriji odbranio dva jedanaesterca, a odlučujući u petoj seriji. On je tada zaustavio udarac Nejtana Redmonda. Nemačka je vodila 1:0, "Gordi Albion" preokrenuo, ali su "panceri" u 70. minutu golom Pratea izborili produžetke, u kojima nije bilo pogodaka.

U finalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nemačka će igrati sa Španijom, koja je slavila protiv Italije - 3:1 (1:0). Briljirao je Razul Nigez, koji je postigao het-trik, dok hje jedini gol za "azure" delo Bernadeskija.

OVDE pogledajte sve rezultate i tabele EP u Poljskoj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.