Šok tokom prenosa finala: Gol, Nemci vode! A sad da vidimo kakvo će biti vreme

Izvor: Blic, 14.Jul.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok tokom prenosa finala: Gol, Nemci vode! A sad da vidimo kakvo će biti vreme

Gledaoci koji su finale Svetskog prvenstva gledali kraj malih ekrana sa područja severne Pensilvanije i južnog dela države Njujork u SAD ostali su uskraćeni za završnicu „utakmice svih utakmica” jer je televizijska stanica „WENY” prekinula prenos zbog - vremenske prognoze.

Fudbal >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je postao pravi hit ovog leta u SAD i barem na mesec dana potpuno zasenio košarku, bejzbol i ostale sportove „koje igraju samo Amerikanci”, najviše zbog toga što je njihova reprezentacija pružila dobre partije na Mundijalu.

Normalno, stanovnike te države zanimalo je da li će novi svetski vladar postati Nemačka ili Argentina, ali urednici televizijske stanice „WENY”, koja je filijala mnogo poznatije „ABC", procenili su da je važnije za javnost da bude upoznata u vremenske uslove na istoku SAD nego šta se dešava u dalekom Rio de Ženeiru.

Opširnije na našem specijalu Brazil 2014

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sok-tokom-prenosa-finala-Gol-Nemci-vode-A-sad-da-vidimo-kakvo-ce-biti-vreme

Izvor: medio.rs, 14.Jul.2014

Gledaoci koji su finale Svetskog prvenstva gledali kraj malih ekrana sa područja severne Pensilvanije i južnog dela države Njujork u SAD ostali su uskraćeni za završnicu „utakmice svih utakmica jer je televizijska stanica „WENY prekinula prenos zbog - vremenske prognoze.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.