Fudbal

Šok tokom prenosa finala: Gol, Nemci vode! A sad da vidimo kakvo će biti vreme

Objavljeno: 14.07.2014 | 17:07Izvor: Blic

Gledaoci koji su finale Svetskog prvenstva gledali kraj malih ekrana sa područja severne Pensilvanije i južnog dela države Njujork u SAD ostali su uskraćeni za završnicu „utakmice svih utakmica” jer je televizijska stanica „WENY” prekinula prenos zbog - vremenske prognoze.

Fudbal je postao pravi hit ovog leta u SAD i barem na mesec dana potpuno zasenio košarku, bejzbol i ostale sportove „koje igraju samo Amerikanci”, najviše zbog toga što je njihova reprezentacija pružila dobre partije na Mundijalu.

Normalno, stanovnike te države zanimalo je da li će novi svetski vladar postati Nemačka ili Argentina, ali urednici televizijske stanice „WENY”, koja je filijala mnogo poznatije „ABC", procenili su da je važnije za javnost da bude upoznata u vremenske uslove na istoku SAD nego šta se dešava u dalekom Rio de Ženeiru.

Iako je program bio prekinut zbog upozorenja na moguću nepogodu, prekid u 114. minutu prenosa finala Mundijala je izazvao negativne reakcije kod gledalaca koji su zatrpali internet stranicu televizijske stanice raznim komentarima.

Bilo je tu i pretnji smrću, sarkastičnih komentara, najvulgarnijih psovki, a jedan korisnik njihovih usluga je „poželeo da tornado sruši zgradu stanice".

Ako je gledaocima za neku utehu, nisu propustili previše jer od gola Gecea nije se mnogo toga dešavalo na „Marakani”. A i ovako ih barem nije mogla iznenaditi manja oluja koja je najavljena za večernje časove.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u