Soderling će uskoro biti broj jedan

Izvor: Beta, 02.Jun.2010, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soderling će uskoro biti broj jedan

ŠTOKHOLM, 2. juna 2010. (Beta-AP) - Legendarni švedski teniser Bjern Borg predvideo je u sredu da će njegov zemljak Robin Soderling, koji je u četvrtfinalu Rolan Garosa eliminisao najboljeg igrača sveta Rodžera Federera, uskoro doći na prvo mesto ATP liste.

Borg je Soderlingovu igru protiv svetskog reketa broj jedan opisao kao "savršenu" i ocenio da će sedmoplasirani Švedjanin uskoro prestići i Rafaela Nadala i Federera.

"Soderling će postati svetski broj jedan i to će učiniti brže nego što očekujemo", rekao je Borg švedskim medijim.


Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Soderling će uskoro biti broj jedan

Izvor: RTS, 02.Jun.2010

Legendarni švedski teniser Bjern Borg predvideo je da će njegov zemljak Robin Soderling, koji je u četvrtfinalu Rolan Garosa eliminisao najboljeg igrača sveta Rodžera Federera, uskoro doći na prvo mesto ATP liste. ..Borg je Soderlingovu igru protiv svetskog reketa broj jedan opisao kao "savršenu"...

Nastavak na RTS...

Soderling će uskoro biti broj jedan

Izvor: NaDlanu.com, 02.Jun.2010

ŠTOKHOLM, 2. juna 2010. (Beta-AP) - Legendarni švedski teniser Bjern Borg predvideo je u sredu da će njegov zemljak Robin Soderling, koji je u četvrtfinalu Rolan Garosa eliminisao najboljeg igrača sveta Rodžera Federera, uskoro doći na prvo mesto ATP liste. Borg je Soderlingovu igru protiv svetskog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.