Smenjena direktorka Lekarske komore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjena direktorka Lekarske komore

Direktorka Lekarske komore Srbije Vesna Jovanović je smenjena, rekao je Tanjugu Dragan Arsić, delegat Skupštine Lekarske komore.

Kako je rekao, ona je smenjena na predlog regionalne komore Kragujevac i to zbog neusvajanje finansijskog izveštaja za 2015. godinu.

Drugi razlog za smenu je to što je stavila klauzulu na plate funkcionera, tj. nije se znalo koliko one iznose, dodao je on.

Do sledeće sednice kada će biti biran novi direktor, tu funkciju će obavljati njen pomoćnik Nenad Đoković.

Doktorka Vesna Jovanović, specijalista ortopedske hirurgije i traumatologije, na tu funkciju izabrana je u martu prošle godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Smenjena direktorka Lekarske komore Vesna Jovanović

Izvor: Blic, 31.Maj.2016

Direktorka Lekarske komore Srbije Vesna Jovanović je smenjena, rekao je Tanjugu Dragan Arsić, delegat Skupštine Lekarske komore...Kako je rekao, ona je smenjena na predlog regionalne komore Kragujevac i to zbog neusvajanje finansijskog izveštaja za 2015. godinu...Drugi razlog za smenu je to što...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.