Sivića naljutilo pitanje o igračima Vojvodine! Evo zašto ih nije zvao!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2016, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sivića naljutilo pitanje o igračima Vojvodine! Evo zašto ih nije zvao!

Brojne reakcije izazvala je odluka selektora mlade reprezentacije Srbije Tomislava Sivića da na spisak za predstojeće mečeve ne stavi nijednog igrača Vojvodine.

Očekivalo se da će se na spisku naći ime Dejana Melega, možda i Nikole Antića iz Vojvodine, ali je selektor Sivić iznenadio njihovim izostavljanjem, pa su tu njegovu odluku mnogi protumačili kao nastavak sukoba na relaciji FSS-Vojvodina posle nedavnog stava Novosađana da četvorici svojih igrača ne dozvole put >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Dohu na meč ''B'' reprezentacije.

Na tu temu, Tomislav Sivić je govorio u izjavi ''Novostima'', kategorički odbijajući pomenute spekulacije, uz objašnjenje zbog čega nije pozvao Melega i Antića.

''Dejan Meleg je od početka sezone na svakoj utakmici za Vojvodinu igrao 90 minuta. Radi se o sjajnom momku, odličnom fudbaleru, ali na poslednjoj utakmici sa Crvenom zvezdom u Beogradu je bilo potpuno jasno da je umoran.

Treba mu odmor, a umoran igrač nam nije potreban u mečevima sa Irskom i Slovenijom. S druge strane, Nikola Antić je ove godine odigrao samo epizodnu ulogu na turniru u Ukrajini'', poručuje Sivić.

A posle objašnjenja, usledilo je selektorovo kontra-pitanje, uz neskrivenu ljutnju što se ova tema uopšte pokrenula u javnosti.

''Molim vas, o čemu se zapravo radi sa takvim pitanjima? Otkad sam postao selektor susrećem se sa raznim izmišljotinama, podmetanjima, glupostima...'', kaže Sivić, uz još jedno pitanje koje je uputio javnosti.

''Da li to znači da sad i u Spartaku, Metalcu ili Radniku iz Surdulice treba da se pitaju zašto nema njihovih igrača''?

A da sukoba između FSS i Vojvodine nema, potvrdio je i Aleksandar Dunđerski, direktor novosadskog superligaša, koji je naglasio da ovaj klub sa Savezom ima ''izuzetno korektnu saradnju''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.