Siti priprema 50 miliona evra za Pastorea

Izvor: Blic, 11.Sep.2010, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti priprema 50 miliona evra za Pastorea

Čelnici Mančester sitija kao da ne mogu ni u krevet bez makar jedne nedeljne kupovine igrača. Najnovije ime na listi januarskih želja je Havijer Pastore.

Argentinac u dresu Palerma zapao je za oko "građanima" kojima nimalo ne smeta astronomska cifra za njega od 50 miliona evra.

Predsednik Palerma Mauricio Zamparini odbio je tokom leta i jedan Real, u nadi da će najboljeg igrača zadržati makar do leta 2011. godine.

Ipak, kad Siti nudi novac, i predsednici moraju da sednu za sto i tri puta razmisle jer klubu iz Engleske nijedna vrednost igrača očito nije preskupa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Siti bi Kaku, al' argentinskog...

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2010

Prema navodima iz Italije, zvezda Palerma Havijer Pastore je velika želja Sitija, a priča se o ponudi od oko 30 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.