Simonovićevo „izvinjenje“ jer nije uspeo da ukrade pehar Amerima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2014, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonovićevo „izvinjenje“ jer nije uspeo da ukrade pehar Amerima (VIDEO)

Srebrni su na planeti zato što su što šampioni ostatka sveta i što su igrali fenomenalnu košarku. Ali, nama su zlatni jer su momci koji su vratili veru u srpsku košarku i pokazali da su TIMČINA!

Pored košarkaških kvaliteta koje su prikazali, krasila ih je i fenomenalna atomsfera zahvaljujući kojoj su postali miljenici nacije. Naši košarkaši su tokom celog takmičenja zbijali šale, uveseljavali navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i postali primer kako funkcioniše jedna ekipa.

Za to i ne čudi večerašnji gest Marka Simonovića koji je gostujući na RTS-u prihvatio šalu na svoj račun i „izvinio se“ zbog toga što nije uspeo da ukrade pehar Amerikancima. Aluzija ne dešavanja iz finala plej-ofa našeg prvenstva...



(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Simonović se "izvinio" što nije uspeo da ukrade pehar Amerikancima

Izvor: Sportal.rs, 16.Sep.2014

Vratili su se srebrni orlovi zlatnog sjaja u Beograd i pokazali da odlična atmosfera koja ih je krasila tokom Svetskog prvenstva u Španiji nije bila kratkog daha. Gostujući na u emisiji Radio-televiziji Srbije Marko Simonović se nije naljutio ni na aluziju sa finala Superlige Srbije, kada je u jednom...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.