Simone Inzagi ima plan: Đorđević i Kandreva su slobodni! Imobile potpisao, stiže Tovan

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simone Inzagi ima plan: Đorđević i Kandreva su slobodni! Imobile potpisao, stiže Tovan

Lacio pravi novi napadački tandem za sledeću sezonu

Nova sezona - novi napad. 

Ovom logikom vode se odgovorni ljudi u Laciju, koji su shvatili da posle razočaravajućih izdanja prošle takmičarske godine neke stvari moraju da se menjaju iz korena. Pokušao je prvi čovek Nebeskoplavih Klaudio Lotito sa angažovanjem Marsela Bijelse, ali je taj posao propao spletom zbunjujućih okolnosti. Pogođen ovakvim niskim udarcem, Lacio je morao da se okrene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prošlosezonskom spasiocu Simoneu Inzagiju, koji je donekle uspeo da spasi godinu od potpune propasti.

Zbog toga dobio je potpunu slobodu uprave da skroji tim po sopstvenoj meri, a prvi obrisi već su primetni. Danas je i zvanično paraf na četvorogodišnji ugovor vredan ukupno osam miliona evra parafirao Ćiro Imobile. Vrhuška Lacija, a pre svih Inzagi smatraju da bi mogli da izvuku Imobilea iz crne rupe u koju je upao posle prvog odlaska iz Torina. Transfer u Dortmund, potom u Sevilju, a onda i povratak u Torino nisu urodili plodom, a na Olimpiku ipak veruju da imaju pravi recept. Uostalom ne bi izdvojili 8.500.000 evra za transfer.

PRATITE DEŠAVANJA SA TRANSFER PIJACE

Sa Imobileovim potpisom Lacio je završio jedan veliki posao i odmah prešao na sledeću stavku - zamenu za Antonija Kandrevu. Pošto je kapiten rimskog kluba na izlaznim vratima nedeljama unazad i pitanje je samo momenta kada će potpisati za Inter, Čelsi ili nekog trećeg, Lacio je već projektovao Florijana Tovana kao naslednika na poziciji desnog krila. Naravno, Lacio će za kapitena unovčiti dobar novac, bar 20.000.000 evra. Možda čak i blizu 30.000.000!

Mada je fudbaler Njukasla želeo da se vrati u svoj Marselj, u kojem je pružao najbolje partije u dosadašnjoj karijeri, Lacio je ipak nudio bolje uslove. Kako igraču, tako i Njukaslu. Zbog toga je brzo i postignut dogovor na pozajmicu koja će iznositi 2.000.000 evra, a onda će Nebeskoplavi imati opciju otkupa ugovora na cifru između 10.000.000 i 12.000.000 evra. Tovanu će pripati četvorogodišnji ugovor i plata od minimum  1.800.000 evra, javlja rimski Korijere delo Sport.

Osim toga Lacio ide i korak dalje po pitanju odlazaka sa Olimpika. Jer, na odstrelnoj listi nalazi se i Filip Đorđević, koji jeste došao kao slobodan igrač, ali u prethodne dve sezone samo na momente pokazivao crtu rasnog strelca. I pored toga u Laciju planiraju da zarade na Đorđevićevoj prodaji. U igri je cena od 10.000.000 evra, ali bi u klubu bili zadovoljni i sa ponudom od 7.000.000 ili 8.000.000 evra, pišu italijanski mediji.

Đorđević se sporadično dovodio u vezu sa Sasuolom i Đenovom, a odnedavno se šuška o interesovanju Liona.

Dok se stvara tandem Imobile - Tovan, u Laciju sanjaju da bi mogli da stvore triling koji bi kompletirao Mario Baloteli. Nije tajna da je posrnuli italijanski napadač dugogodišnja želja Nebeskoplavih, ali bez prethodnih uspeha. Pominjalo se i interesovanje Bešiktaša, ali cela priča sa Balotelijem je na dugačkom štapu. S razlogom.

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.