Simona i Kiki, pa Novak i Delpo  ne pre 13.30

Izvor: B92, 19.Maj.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simona i Kiki, pa Novak i Delpo " ne pre 13.30

Meč četvrtine finala Mastersa u Rimu između Novaka Đokovića i Huana Martina del Potra prekinut je u petak uveče zbog kiše pri vođstvu našeg tenisera " 6:1, 1:2. Organizatori su najpre sačekali kako bi videli da li će se padavine smiriti, ali, kako je kiša padala sve jače, onda su odlučili da okršaj Srbina i Argentinca bude nastavljen u subotu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PREKID U RIMU: Đoković “razmontirao” Del Potra u prvom setu, kiša spasla Argentinca

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017

Novak Đoković i Huan Martin del Potro nisu završili poslednji četvrtfinalni meč Mastersa u Rimu zbog pljuska, i nastaviće ga danas od 13.30...U trenutku prekida rezultat je bio 1:0 u setovima za našeg asa (6:1) i 2:1 za Argentinca u drugom delu igre...Đoković je odigrao možda i najbolji set...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.