Simić: Mitroviću svetla budućnost u Portu

Izvor: B92, 18.Jul.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simić: Mitroviću svetla budućnost u Portu

Saša Simić, bivši srpski fudbaler koji je celu igračku karijeru proveo u Portugalu, smatra da bi Aleksandar Mitrović imao sjajnu budućnost u Portu.

Već nekoliko nedelja se spekuliše o transferu Mitrovića iz belgijskog Anderlehta, prvo je bio blizu Njukasla, a navodno je sada najbliži Portu.

"On je najbolji napadač koga Srbija trenutno ima. Ako može da bira gde će da ide, mislim da ga u Portu očekuje sjajna budućnost. Sa njegovom snagom i inteligencijom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postići će mnogo golova", rekao je Simić.

Mitrović je prošle sezone bio prvi strelac belgijskog prvenstva sa 20 golova, a postigao je još devet, uključujući i pogotke u Ligi šampiona protiv Arsenala i Borusije Dortmund.

Spekuliše se da Anderleht traži 18 miliona evra za Mitrovića, Njukasl je spreman to da plati, ali naš fudbaler bi radije u klub koji će igrati u LŠ.

Simić je ponikao u užičkoj Slobodi, ali je profesionalac postao u Unijao Madeiri. Potom je igrao za Boavistu (osvojio Kup i Superkup Portugala) i Beiru Mar, pre povratka u Madeiru gde je okončao karijeru 2003. godine.

Trenutno je fudbalski agent.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Volfsburga: Verujem da De Brujne ostaje

Izvor: B92, 18.Jul.2015

Trener Volfsburga Diter Heking veruje je da će najbolji igrač tima Kevin de Brujne ostati u ekipi...Već nedeljama se spekuliše o mogućem odlasku Belgijanca iz redova "vukova", a navodno ga žele Bajern i Mančester Siti..."Mislim da će De Brujne ostati u Volfsburgu još bar jednu godinu. On je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.