Izvor: Beta, 27.Avg.2012, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sijani napustio Bordo i prešao u Lacio

BEOGRAD, 27. avgusta 2012. (Beta) - Fudbalski klub Lacio saopštio je u ponedeljak na svom sajtu da je angažovao francuskog igrača odbrane Mišela Sijanija iz Bordoa.

Sijani će danas popodne biti predstav..
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Totenhem prihvatio ponudu Reala za Modrića

Izvor: Beta, 27.Avg.2012

LONDON, 27. avgusta 2012. (Beta-AP) - Fudbalski klub Totenhem saopštio je u ponedeljak na svom sajtu da je prihvatio ponudu Real Madrida za hrvatskog igrača sredine terena Luku Modrića...Finansijski detalj.

Nastavak na Beta...

Bojan Krkić prelazi u Milan

Izvor: B92, 28.Avg.2012, 15:42

Fudbalski klub Milan potvrdio je da pregovara sa Romom oko pozajmice Bojana Krkića, pošto se Barselona odrekla prava da ga vrati u svoje redove...22-godišnji Krkić došao je u Romu prošlog leta, a Katalonci su tada zadržali pravo da mu otkupe ugovor posle godinu dana, a španski fudbaler je očekivao...

Nastavak na B92...

I Zrinjski profitirao transferom Modrića u Real

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2012

Mostarski Zrinjski od transfera Luke Modrića u Real Madrid mogao bi zaraditi i do 210.000 evra, odnosno 175.000 evra bez bonusa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.