Serija A - Nema više neporaženih! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Nema više neporaženih! (video)

Posle današnjeg trijumfa Empolija, više nijedna ekipa u Seriji A ne može da se pohvali kako nema poraz od početka sezone.

U prvoj današnjoj utakmici sedmog kola italijanske Serije A, Empoli je na svom terenu savladao ekipu Sasuola, koja je do sada jedina bila neporažena.

Empoli je slavio minimalnim rezultatom, 1-0, a čovek odluke bio je Masimo Makarone u samom finišu meča, u 88. minutu utakmice posle kornera.

Domaći su u 90. minutu ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bez isključenog Zijelinskog, ali Sasuolo u pet minuta nadoknade vremena nije uspeo da brojčanu prednost na terenu i iskoristi.

Empoli je tako izborio prvu pobedu na svom terenu ove sezone i ujedno prekinuo niz od dva uzastopna poraza.

Gol odluke za pobedu Empolija možete da pogledate OVDE.

Kao i obično, nedeljni program u Seriji A nastavlja se od 15 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERIJA A: Inter bez pobede u Đenovi, Roma lagano rešila ‘sicilijanku’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Okt.2015

Četiri meča 7. kola Serije A odigrano je u nedelju popodne, a od domaćih ekipa pobedu je zabeležio samo Empoli, dok je Roma kao gost osvojila sva tri boda u Palermu.. . Kasnim golom iskusnog Masima Makaronea Empoli je minimalno uspeo da savlada Sasuolo i tako nanese prvi poraz za sada najvećem iznenađenju...

Nastavak na HotSport.rs...

Empoli bolji od Sasuola

Izvor: Akter, 04.Okt.2015

Fudbaleri Empolija pobedili su danas na svom terenu ekipu Sasuola sa 1:0 u utakmici sedmog kola italijanske Serije A..Pobedu i tri boda Empoliju doneo je Masimo Makarone golom dva minuta pre kraja utakmice...Empoliju je ovo druga pobeda od početka sezone i sada se nalazi na 13. mestu na tabeli sa sedam...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.