Serena Vilijams obezbedila prvu poziciju do kraja 2013.

Izvor: Blic, 27.Sep.2013, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams obezbedila prvu poziciju do kraja 2013.

Američka teniserka Serena Vilijams završiće 2013. godinu na prvom mestu WTA liste, saopštila je Ženska teniska asocijacija.

Vilijams je ove godine osvojila devet titula, od kojih i one na Rolan Garosu i US openu i ostvarila je skor od 67 pobeda i četiri poraza. Amerikanka će treći put u karijeri godinu završiti na prvom mestu WTA liste.

Ona je u februaru sa 32 godine postala najstarija teniserka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na prvom mestu na WTA listi. Tokom ove godine osvojila je više od devet miliona dolara nagrada na turnirima.

"Serena je tokom svoje karijere dokazala da je neverovatna šampionka, na terenu i van njega. Ove sezone je nastavila da ispisuje nove rekorde i dokazuje da je jedan od najvećih sportista svih vremena", rekla je Izvršni direktor WTA Stejsi Alaster.

Vilijams je do sada u karijeri osvojila 55 titula u singlu i 22 u dublu.

Kineskinja Li Na postala je peta teniserka koja je uspela da se plasira na završni WTA turnir, koji će se od 22. do 27. oktobra održati u Dohi.

Pre nje, učešće na turniru izborile su Serena Vilijams, Viktorija Azarenka, Marija Šarapova i Agnješka Radvanska.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Serena Vilijams obezbedila prvu poziciju do kraja 2013.

Izvor: Dzungla.org, 27.Sep.2013

Američka teniserka Serena Vilijams završiće 2013. godinu na prvom mestu WTA liste, saopštila je Ženska teniska asocijacija.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.